Trebate pomoć? Nazovite: 01/615-1462

78A - HP TONER CE278A

Zamjenski Toner za HP printere

Zamjenski toner HP CE278A / HP 78A idealno je rješenje za printanje. Uz kapacitet ispisa do 2100 stranica, može podnijeti značajno radno opterećenje bez ugrožavanja kvalitete.

HP CE278A / 78A kompatibilni toner dosljedno će vam dati oštre, jasne ispise tijekom cijelog njegovog životnog vijeka. Spremnik je procijenjen na 2100 stranica uz 5% pokrivenosti stranice, što vam daje odličnu cijenu po stranici.

Pomažući vam uštedjeti novac dok vam omogućuje ispis potpuno istom brzinom i kvalitetom, kompatibilni HP CE278A toner uložak je sjajno rješenje. Proizveden od strane druge tvrtke, ali namijenjen samo za HP proizvode, kompatibilni HP CE278A toner napravljen je samo s najboljim dijelovima i tehnologijom koja je u ponudi što osigurava da se zamjenski HP CE278A toner ne pokvari u bilo kojem trenutku. Temeljito provjeren zbog bilo kakvih grešaka, HP 78A toner napravljen je da traje i daje izvrsne rezultate tako da se možete osloniti na kompatibilni HP CE278A toner uložak i koristiti toner uložak uvijek iznova za bilo koju vrstu ispisa . Napravljen za široku upotrebu, zamjenski HP 78A toner dizajniran je za jednostavno rukovanje tako da ne morate brinuti o postupku instalacije. Samo umetnite zamjenski HP CE278A toner uložak u roku od nekoliko sekundi i odmah počnite s ispisom.

HP TONER ZAGREB, ZAMJENSKI