Trebate pomoć? Nazovite: 01/615-1462

44A - HP TONER CF244A

Zamjenski Toner za HP printere

Zamjenski toner HP CF244A / 44A idealno je rješenje za printanje. Uz kapacitet ispisa do 1000 stranica, može podnijeti značajno radno opterećenje bez ugrožavanja kvalitete.

HP CF244A / 44A kompatibilni toner dosljedno će vam dati oštre, jasne ispise tijekom cijelog njegovog životnog vijeka. Spremnik je procijenjen na 1000 stranica uz 5% pokrivenosti stranice, što vam daje odličnu cijenu po stranici.

Crni HP 44A toner uložak je vrhunski jednobojni zamjenski toner koji daje veliku stabilnost slike i nevjerojatnu kompatibilnost s medijima. Prah vrhunske kvalitete koja se nalazi unutra daje podebljane, jasne monoprinte koji će vas zadiviti. Brzo sušeći i ultraprecizni, svi dokumenti koje ispisujete ovim tonerom zasigurno će impresionirati. Jednostavan za instalaciju, zamjenski toner HP CF244A će se umetnuti ravno u vaš pisač kako biste brzo mogli ponovno raditi.

S izvrsnom cijenom po stranici i velikim kapacitetom od 1000 stranica, toner HP 44A je i dugotrajan i ekonomičan. HP je već dugo jedno od najcjenjenijih imena u sektoru, a s ovim CF244A tonerima možete vidjeti zašto.

.

HP TONER ZAGREB, ZAMJENSKI