Trebate pomoć? Nazovite: 01/615-1462

36A - HP TONER CB436A

Zamjenski Toner za HP printere

Zamjenski toner HP CB436A / 36A idealno je rješenje za printanje. Uz kapacitet ispisa do 2000 stranica, može podnijeti značajno radno opterećenje bez ugrožavanja kvalitete.

HP CB436A / 36A kompatibilni toner dosljedno će vam dati oštre, jasne ispise tijekom cijelog njegovog životnog vijeka. Spremnik je procijenjen na 2000 stranica uz 5% pokrivenosti stranice, što vam daje odličnu cijenu po stranici.

Ispis crno-bijelih dokumenata visoke kvalitete je vrlo jeftin sa kompatibilnim crnim toner uloškom HP 36A. Ovaj toner HP 36A nije HP-ov proizvod, ali je proizveden korištenjem recikliranih HP-ovih uložaka koji su očišćeni i testirani kako bi omogućili ispis po nižoj cijeni bez kompromisa u kvaliteti. Kompatibilni crni toner CB436A proizvod je standardnog kapaciteta koji je prikladan za svakodnevnu ili povremenu upotrebu u malom uredu s kapacitetom ispisa od približno 2000 stranica. Manje čestice u kompatibilnom toneru HP CB436A osiguravaju dosljednost s oštrijim detaljima, čvrstom ispunom i većom brzinom ispisa. Kompatibilni crni toner uložak HP 36A je proizvod vrhunske kvalitete koji se lako postavlja i kompatibilan je sa sustavom upozorenja o niskoj razini tonera na pisaču.

HP TONER ZAGREB, ZAMJENSKI